Praktijk

Huisartsenpraktijk Geert Groote: toegankelijke en betrokken zorg

Bij Huisartsenpraktijk Geert Groote in Zwolle draait alles om u als patiënt. Het team bestaat uit ervaren medewerkers die al vele jaren bij de praktijk betrokken zijn. Dat zorgt voor een warme en vriendelijke sfeer. Bovendien willen de assistentes en praktijkondersteuners hun patiënten écht leren kennen. Zo bent u verzekerd van laagdrempelige en persoonlijke zorg.

Alles onder één dak

Het nieuwe gebouw straalt dezelfde warmte en openheid uit als de manier waarop de medewerkers voor u klaar staan. Als patiënt voelt u zich direct welkom! In het Gezondheidscentrum kunt u terecht bij de huisarts, de Apotheek Geert GrooteFysioPlus Zwolle, Verloskundigenpraktijk De Kiem en BuurtzorgT. We zijn blij dat we deze geïntegreerde zorg kunnen aanbieden op één centrale plek. Zo kunnen we onze gezamenlijke zorg laagdrempelig inzetten en op elkaar afstemmen. En dat heeft praktische voordelen!

Ruimte voor vernieuwing

Het team van huisartsen is zeer betrokken bij u als patiënt en volgt de nieuwste richtlijnen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. U wordt serieus genomen en kunt rekenen op deskundig advies. Daarnaast biedt de praktijk alle ruimte aan jong talent. Als opleidingspraktijk krijgen jonge assistentes, verpleegkundigen, coassistenten en huisartsen de kans om het vak te leren. Dit zorgt voor nieuwe gezichten en frisse ideeën.

Meer weten over onze praktijk? Kijk dan ook eens op de pagina het team en maak kennis met onze huisartsen!

 

Contact opnemen