POH somatiek

Heeft u een chronisch ziektebeeld, zoals Astma, COPD, diabetes of hart- en vaatziekten? Dan is de POH-somatiek uw vaste aanspreekpunt en begeleider. Hier kunt u terecht met diverse vragen omtrent uw ziektebeeld, de monitoring van uw situatie én een persoonlijke advies. Zo leert u hoe u het beste met uw ziektebeeld om kunt gaan.

Wat houdt POH somatiek in?

POH somatiek staat voor Praktijkondersteuner Huisartsenzorg somatiek. Deze speciale medewerker van onze huisartsenpraktijk is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van cliënten met chronische aandoeningen, zoals diabetes, astma, COPD of hart- en vaatziekten.

Waarom is het zinvol?

Het hebben van een praktijkondersteuner op het gebied van somatiek kan ontzettend waardevol zijn. De POH somatiek biedt namelijk extra tijd en aandacht voor uw lichamelijke klachten. Ze kan u helpen bij het monitoren van uw gezondheid, het stellen van doelen en het geven van advies over bijvoorbeeld leefstijl en medicatiegebruik. Zo krijgt u meer grip op uw klachten en kunt u uw levenskwaliteit verbeteren.

Wat is de grootste meerwaarde?

Samen met de praktijkondersteuner stelt u een behandelplan op dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarnaast kan de POH somatiek u helpen bij het begrijpen van medische informatie en het maken van keuzes omtrent uw gezondheid. Kortom, met POH somatiek van huisartsenpraktijk Geert Groote krijgt u de extra ondersteuning die u nodig hebt bij lichamelijke klachten. U krijgt persoonlijke begeleiding, advies en hulp bij het verbeteren van uw gezondheid.

Heeft u een chronische aandoening en wilt u ook graag in gesprek met de POH somatiek? Laat het ons weten!

Neem contact op met assistentes