POH GGZ

Wat is POH GGZ?

POH GGZ staat voor Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg. Het is een dienst die wordt aangeboden door huisartsenpraktijk Geert Groote. De POH GGZ is speciaal opgeleid om mensen met psychische klachten te ondersteunen en te begeleiden. Denk hierbij aan stress, somberheid, angstklachten of relatieproblemen.

Waarom is het zinvol?

De POH GGZ biedt een laagdrempelige en effectieve manier om aan uw mentale gezondheid te werken. U kunt zonder lange wachttijden terecht bij de POH GGZ. Dit betekent dat u snel de juiste hulp kunt krijgen, waardoor u niet onnodig lang met uw klachten blijft rondlopen. De POH GGZ kan u ondersteunen bij het verhelderen van uw klachten, het vinden van oplossingen en het leren omgaan met moeilijke situaties.

Wat kunt u er als patiënt mee?

Als patiënt kunt u met hulp van de POH GGZ werken aan het verbeteren van uw mentale welzijn. U heeft de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een professional die naar u luistert en begrijpt wat u doormaakt. Samen met de POH GGZ kunt u doelen stellen en werken aan het behalen ervan. U krijgt praktische handvatten en nieuwe inzichten die u kunnen helpen om uw klachten te verminderen en uw veerkracht te vergroten. POH GGZ biedt u de steun die u nodig heeft om weer in balans te komen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met de POH GGZ (Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg) om aan uw mentale gezondheid te werken? Bij huisartsenpraktijk Geert Groote staan we voor u klaar! Voor het maken van een afspraak met de POH GGZ heeft u een doorverwijzing nodig van uw huisarts. Maak daarom eerst een afspraak met uw huisarts om uw klachten te bespreken en een doorverwijzing te krijgen naar de POH GGZ. Samen zetten we de eerste stap naar een betere mentale gezondheid.